Apple hulp in Amsterdam

Apple Consultant voor MKB en Creatieve Industrie

Bureau de Beer kan je helpen met je Apple vragen en spullen:

  • Met desktop Macs: iMac, Mac Pro, Mac mini.
  • Met laptop Macs: MacBook, MacBook Pro, MacBook Air.
  • Met iDevices: iPhone, iPad, iPad Pro, iPod Touch.
  • Met Wifi: AirPort Extreme, AirPort Express, AirPort Time Capsule.
  • Met Apple netwerken: Mac-servers, Mobile Device Management (MDM), NAS-servers, Cloud. Van het compleet inrichten van nieuwe netwerken tot aan troubleshooting, optimaliseren en moderniseren van bestaande netwerken.
  • Met servers: Mac mini Server, Mac Pro Server, Xserve, macOS Server, Mac OS X Server, NAS. En als je nog een ouder model Mac-server hebt draaien weten wij daar waarschijnlijk ook wel raad mee.

Flexibel werken

Wij helpen je graag met netwerken in de breedste zin. Ook telewerken, thuiswerken, flexplekken, VPN en Het Nieuwe Werken. Je kan voor dit alles bij ons terecht.

Consultant

Niet alleen met IT techniek maar ook bekeken vanuit je bedrijfsstrategie en visie. Wij kijken naar de functionaliteit die je nodig hebt en hoe wij de IT (en ICT) kunnen inrichten zoals het beste past bij jouw manier van werken.

Bureau de Beer is ook beschikbaar voor ‘Second Opinion’ en andere consultancy vraagstukken. Heb je, of ben je, een systeembeheerder bij een groter bedrijf, dan kunnen wij assisteren bij bijvoorbeeld drukte, projecten, migraties en troubleshooting.

Training

Maatwerk bij jou op zaak of op lokatie. Zowel indivuidueel als klassikaal mogelijk.

Waar werken wij?

Dit alles doen wij in de regio groot-Amsterdam: Amsterdam, Amstelveen, Schiphol, Haarlem, Zaandam en Het Gooi. Soms ook iets daarbuiten: wij hebben ook opdrachtgevers in de regio Utrecht, Den Haag en Alkmaar.
Wij kunnen bij jou op de zaak en op afstand helpen. Bij hulp op afstand kunnen wij je ook helpen als je gevestigd bent buiten onze regio.

Door Apple erkend

Bureau de Beer is lid van het Apple Consultants Network (ACN) en in het bezit van diverse Apple certificeringen (ACSA, ACTC, ACSP).

Meer weten?

Staat je vraag hier niet bij? Stel je vraag dan via ons mailadres (zie bovenaan de pagina).